/********************************* change logo for fixed header (quick and easy way) **********************************/ .et-fixed-header #logo { content: url(/wp-content/uploads/2020/04/Logo_JJWS_700px.png); }

We houden van avontuur, maar veiligheid staat
altijd voorop

RISICO ACCEPTATIE

We houden van avontuur, maar veiligheid staat

altijd voorop

RISICO ACCEPTATIE

ONZE RISICO ACCEPTATIE

Voor deelname aan onze reizen is het verplicht om een risico acceptatie te ondertekenen voor aanvang van de reis.

Als deelnemer aan activiteiten georganiseerd door Jay Jansen Wilderness School & Expeditions begrijp en accepteer ik dat survival, bushcraft, hiking en avontuurlijke activiteiten in het algemeen, inherente risico’s met zich meebrengen die kunnen resulteren in schade, letsel en zelfs de dood.

Ondanks dat Jay Jansen alle mogelijke voorzorgsmaatregelen neemt bestaat er bij het uitvoeren van deze activiteiten risico op letsel.

Hoewel onwaarschijnlijk, hebben wij geen controle over ongelukken die voortkomen uit oncontroleerbare acties van deelnemers of mede deelnemers of door het niet opvolgen van instructie. Daarbij kan het weer, de reis naar of van en gedurende de activiteiten, (wilde) dieren en activiteiten in een natuurlijke omgeving in het algemeen, het risico op letsel vergroten.

Deelnemers verplaatsen zich door onherbergzaam en gevarieerd terrein, door bossen en bergachtig gebied waar wortels, stenen en takken ongelukken kunnen veroorzaken. Jay Jansen doet al het mogelijke om activiteiten zo veilig mogelijk aan te bieden, aangepast aan de mentale en fysieke conditie van het betrokken individu of doelgroep.

Ondergetekende verklaart te begrijpen dat Jay Jansen zich het recht voorbehoud om activiteiten te annuleren gebaseerd op het weer of op de fysieke en/of mentale toestand van de deelnemer(s).

Ondergetekende verklaart materiaal van Jay Jansen te vergoeden wat beschadigd of verloren is als resultaat van verwaarlozing of onverantwoord gebruik.

Ondergetekende heeft de kans en tijd gehad om eventuele vragen te stellen en is op de hoogte van de volledige inhoud van dit document voordat het ondertekend is.

De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een sluitende reisverzekering.

Open chat
Stel je vraag via WhatsApp
Hi! Hoe kunnen we je helpen?