/********************************* change logo for fixed header (quick and easy way) **********************************/ .et-fixed-header #logo { content: url(/wp-content/uploads/2020/04/Logo_JJWS_700px.png); }

Leer van professionele outdoor instructeurs om zelfstandig en zelfredzaam trekkingtochten te maken.

OVER ONS

Leer van professionele outdoor instructeurs om

zelfstandig en zelfredzaam trekkingtochten te maken.

OVER ONS

JEROEN ‘JAY’ JANSEN

Professioneel Wildernis Gids en Instructeur

ln 2015 heb ik met trots Jay Jansen Wilderness School & Expeditions opgericht. 
Ik wilde graag een eigen school waarin ik mensen de vaardigheden kan leren die nodig zijn om zelfstandig in de natuur te reizen en verblijven. Daarnaast wilde ik graag wildernisreizen en expedities organiseren en leiden.

In 2016 heb ik de OutdoorOpleiding opgericht en ontwikkeld. Ik merkte dat cursisten behoefte hadden om meer skills te leren. Na de opleiding beheerst een cursist de theorie en praktijk om zelfstandig trekkingtochten te maken in (semi)afgelegen gebieden.

Bij Jay Jansen vinden we het belangrijk om iedereen persoonlijk te kunnen bereiken. Daarom hanteren we kleine groepen. Bij ons krijgen klanten de vrijheid om eigen technieken en voorkeuren te ontdekken en ontwikkelen.

Heb je vragen of wil je eerst kennismaken? Neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Adventure starts with us. Tot snel!

Avontuurlijke groet,
Jay

HET ONTSTAAN VAN DE OPLEIDING

HOE HET ALLEMAAL BEGON IN 2016

Onze particuliere halfjaar-opleiding is ontstaan vanuit de behoefte/vraag om meer te leren dan een weekend outdoor training.
We hebben de vaardigheden in kaart gebracht die je moet beheersen om zelfstandig en zelfredzaam rond te kunnen trekken in de natuur.
Het resultaat is een complete opleiding bestaande uit 7 trainingen, waarvan 6 trainingsweekenden en een eindweek in Noorwegen.

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

LEES WAAROM WE 4.9 SCOREN OP GOOGLE REVIEWS

Open chat
Stel je vraag via WhatsApp
Hi! Hoe kunnen we je helpen?