/********************************* change logo for fixed header (quick and easy way) **********************************/ .et-fixed-header #logo { content: url(/wp-content/uploads/2020/04/Logo_JJWS_700px.png); }

 In 7 trainingen leren we je om zelfstandig en zelfredzaam (meerdaagse)tochten te maken in de wildernis

OVER ONS

 In 7 trainingen leren we je om zelfstandig en zelfredzaam (meerdaagse)

tochten te maken in de wildernis.

OVER ONS

JEROEN ‘JAY’ JANSEN

Eigenaar en Gecertificeerd Wildernisgids & Instructeur

Certified Wilderness Guide (Sinds 2013)
Certified Survival Instructor (Sinds 2012)
Mountain Leader – in training – (Sinds 2015)
Certified Sports Instructor (Sinds 2007)

Wilderness Advanced First Aid (Sinds 2018)
Wilderness First Responder (Sinds 2022)

Er bestond eigenlijk nog geen echte opleiding die je leert om zelf trekking tochten te maken. In 2016 heb ik daarom met trots de OutdoorOpleiding opgericht. Een complete halfjaar opleiding waarin je deze competenties leert. 

Tochten in de wildernis maken is ontzettend mooi. Te voet de wildernis ontdekken en in de natuur overnachten. Het is mijn doel om klanten te motiveren om zelf (meerdaagse)tochten te maken. Het avontuur op te zoeken, maar wel op een verantwoorde manier.

Ik vind het belangrijk om iedereen persoonlijk te kunnen bereiken. Dat is ook essentieel in de opleiding, aangezien ik van iedere deelnemer de voortgang bijhoud in de syllabus.

Waarin we ons onderscheiden is de “alles is mogelijk” en “iedereen is welkom” attitude. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om om je eigen technieken en voorkeuren te ontdekken en ontwikkelen. Fun is belangrijk, daarom wisselen we onze lessen af met een gezonde dosis humor.

Ben je enthousiast over de opleiding, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op.

Tot kijk in de OutdoorOpleiding!

 Jeroen ‘Jay’ Jansen

ERWIN DECKERS

Wildernis Instructeur

Outdoor beleving zit in mijn genen. Mijn eerste bergwandelingen maakte ik met mijn ouders toen ik 4 jaar was en die passie is nooit meer verdwenen.

Bergwandelen, trekkings, ultratrails, sportklimmen, packrafting, kanoën, bikepacking, mountainbiken of “gewoon” even lekker wandelen, ik hou er allemaal van.

Mijn favoriete bestemming? Absoluut Noorwegen, vanwege de rust, de vrijheid en het ongerepte. Dichterbij huis is het speuren naar verborgen, natuurlijke parels in de Ardennen zeker een favoriete activiteit.

4 Dagen per week werk ik op de service afdeling voor een importeur van buitensport artikelen en zo blijf ik op de hoogte van de trends in wandelschoenen, rugzakken, slaapzakken, fietstassen, trekking stokken etc.

In combinatie met deze job vind ik het hartstikke leuk om mijn productkennis en buitensport ervaringen te delen met klanten van Jay Jansen Wilderness School en de Outdoor Opleiding. Dat maakt eigenlijk dat ik 7 dagen per week met mijn hobby bezig ben. Het enthousiasme van deelnemers geeft mij altijd veel energie en regelmatig komen deelnemers ook terug voor een vervolgcursus.
Het geeft altijd veel voldoening om klanten te zien groeien in hun ‘outdoor beleving’.

Tot snel in de OutdoorOpleiding!

Erwin

 

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

LEES WAAROM WE 4.8 SCOREN OP GOOGLE REVIEWS

Open chat
Stel je vraag via WhatsApp
Hi! Hoe kunnen we je helpen?