Maarten

Maarten van Schijndel

In mijn vrije tijd ben ik al sinds de jaren 90 bezig met het bedenken en beleven van mijn outdoor avonturen. De afgelopen 23 jaar was ik – soms met anderen, maar vaak alleen – te vinden in de bergen, woestijn, jungle en bossen. Vaak op bergschoenen maar ook regelmatig op een crossmotor, mountainbike of stijgijzers.
In 2015 begeleide ik samen met ‘Iceman’ Wim Hof een groep mensen door de canyons van de Spaanse Pyreneeën. Tijdens het abseilen was het zaadje geplant om misschien toch maar eens professioneel iets te gaan doen met mijn passie, kennis en ervaring op gebied van outdoor sporten en reizen.
Om qua primitieve vaardigheden de puntjes op de ‘i’ te zetten, besloot ik in 2016 om me in te schrijven voor De OutdoorOpleiding van Jay. Na het voltooien van de opleiding vroeg hij me of ik interesse zou hebben om – gezien mijn ruime ervaring en goede humeur☺- assistent-gids en instructeur te worden.
Alles viel op zijn plek en momenteel word ik intern opgeleid. Het is heel tof om kennis, ervaring en tips en tricks over te dragen aan enthousiaste cursisten. Tot snel in een van de cursussen of reizen.

Maarten

× How can I help you?