/********************************* change logo for fixed header (quick and easy way) **********************************/ .et-fixed-header #logo { content: url(/wp-content/uploads/2020/04/Logo_JJWS_700px.png); }

Heb je vragen over de OutdoorOpleiding?
Check de veelgestelde vragen

FAQ’S

Heb je vragen over de OutdoorOpleiding?

Check de veelgestelde vragen

 

FAQ’S

ALGEMEEN

ALGEMENE VRAGEN
Is de Opleiding zwaar?

We spreken over een fysieke en mentale en educatieve intensiteit. Je dient fysiek en mentaal gezond te zijn en met regelmaat te sporten. Dus in de basis dien je fit te zijn. De Opleiding is goed te doen indien je een goede basisconditie hebt.

De educatieve intensiteit omvat het lezen van de theorie en het maken van de huiswerkopdrachten in de E-Learning en de intensiteit is minimaal. De studiebelasting zal ongeveer 6 uur bedragen voor de gehele opleiding.

Kan ik ook zakken voor de Opleiding?

De aanwezigheid tijdens trainingen, het maken van de huiswerkopdrachten, het succesvol afronden van het theorie examen en het voltooien van de eindweek zorgt dat je slaagt.

Hoe zit het met vervoer?

Je bent volledig zelf verantwoordelijk voor het vervoer. Wij maken voor training 1 een appgroep aan zodat je zelf met iemand kunt afspreken om te carpoolen.

Hoe reis ik naar Noorwegen?

Er zijn diverse manieren om naar Noorwegen te reizen, met de auto, de veerboot of vliegtuig. Ook hiervoor ben je zelf verantwoordelijk. Wij geven je tijdens de opleiding enkel tips en ideeën.

Bij welke trainingen moet ik rekening houden met extra reisdagen en tijd?

Uiteraard moet je reizen naar de trainingslocaties, hetgeen ook tijd kost. Houd bij de buitenland training rekening met extra reistijd.
Vogezen: De training start op donderdag, maar het is veel comfortabeler om al op woensdag te reizen.
Ardennen: De training stat op vrijdag, je kunt evt. al op donderdag overnachten
Noorwegen: De training start op zondag en eindigt op vrijdag. De zaterdagen zijn je aankomst en vertrekdagen.

 

 

STAAT JE VRAAG ER NIET BIJ?

Open chat
Stel je vraag via WhatsApp
Hi! Hoe kunnen we je helpen?