Frequently Asked Questions

Antwoorden op de meest gestelde vragen

De opleiding is geschikt voor zowel beginners als gevorderden die meer willen leren op gebied van trekking, survival en bushcraft. Na de opleiding ben je in staat om zelfstandig tochten voor te bereiden, te lopen en primitieve skills toe te passen. Een goede ruggegraat voor al je toekomstige avonturen.
We maken een onderscheid tussen de fysieke en educatieve intensiteit. Fysiek is de opleiding geschikt indien je lichamelijk en geestelijk gezond bent en met regelmaat sport. De educatieve intensiteit is gemiddeld. Je krijgt regelmatig huiswerk opdrachten om thuis of in je omgeving skills zelfstandig te beoefenen. Om na de opleiding zelfstandig rond te kunnen trekken verwachten we daarom van cursisten meer dan enkel het deelnemen aan de trainingen.
De opleiding kost nu: €1299,- p.p.
Incusief zijn: Instructie, e-learning module, overnachtingen op de bivakterreinen, twee overnachtingen in de hut in Noorwegen, ontbijt/avondeten tijdens training 1 en 7, OutdoorOpleiding T-Shirt, visdagpas, erkende reanimatie en STELP certificaten.
Exclusief zijn: Uitrusting, evt. overnachtingen op vrijdagavond (woensdagavond bij deelname aan door-de-week groep) a €7, voeding tijdens training 2 t/m training 6, vervoer van en naar trainingslocaties. Ook het vervoer naar Noorwegen is exclusief. Om brandstofkosten te besparen raden we carpoolen aan. Een retour ticket Noorwegen kost ongeveer €125,-
Uitrusting is exclusief en dien je zelf aan te schaffen. Onze tip is om in het begin de uitrusting te kopen bij winkels als Decathlon als ook leger dumps. Tijdens de opleiding ontdekt je welke uitrusting je handig vindt.
Om brandstofkosten te besparen raden we carpoolen aan. Een retour ticket Noorwegen kost ongeveer €125,-. Let op; prijzen kunnen afwijken,
De minimale leeftijd om deel te nemen is 18 jaar. Er is geen maximale leeftijd. Je bent nooit te oud. Als je dat denkt moet je juist deelnemen 😉
Nee. Onze opleiding is particulier en niet erkend. Organisaties die deze opleidingen erkennen zijn er niet. Daarnaast vinden wij de inhoud en kwaliteit belangrijker dan een erkenning.
Het is mogelijk om in meerdere termijnen te betalen. Het aantal termijnen is in overleg.
Het kan gebeuren dat je door privé of werkomstandigheden niet kunt deelnemen aan een training. Als je bijv. ziek wordt. In dat geval nemen we de skills van de training die je hebt gemist met je door in het oefenuur van de volgende training.
Download de uitrustinglijst van de opleiding om te zien wat welke uitrusting je dient aan te schaffen.

Het antwoord niet gevonden?

× How can I help you?