Onze instructeurs

zijn enthousiast, gecertificeerd en ervaren

Jeroen 'Jay' Jansen

Course Director, Wilderness Guide & Instructor | OutdoorOpleiding.com

“Ik ben een enthousiaste outdoor pro met een brede achtergrond. Als sportinstructeur en ex reserve militair heb ik veel geleerd op gebied van instrueren en motiveren als ook mentaal en fysieke grenzen opzoeken en verleggen. Mijn doel is om mensen met dezelfde passie voor buiten, te inspireren, motiveren en mijn kennis en ervaringen te delen. Avontuur zit in iedereen, wij maken die avonturier in je los.”

Maarten van Schijndel

Instructor | OutdoorOpleiding.com

"In mijn vrije tijd ben ik al sinds de jaren 90 bezig met het bedenken en beleven van mijn outdoor avonturen. De afgelopen 23 jaar was ik – soms met anderen, maar vaak alleen – te vinden in de bergen, woestijn, jungle en bossen. Vaak op bergschoenen maar ook regelmatig op een crossmotor, mountainbike of stijgijzers.
In 2015 begeleide ik samen met ‘Iceman’ Wim Hof een groep mensen door de canyons van de Spaanse Pyreneeën. Tijdens het abseilen was het zaadje geplant om misschien toch maar eens professioneel iets te gaan doen met mijn passie, kennis en ervaring op gebied van outdoor sporten en reizen.
Om qua primitieve vaardigheden de puntjes op de ‘i’ te zetten, besloot ik in 2016 om me in te schrijven voor De OutdoorOpleiding van Jay. Na het voltooien van de opleiding vroeg hij me of ik interesse zou hebben om – gezien mijn ruime ervaring en goede humeur☺- assistent-gids en instructeur te worden.
Alles viel op zijn plek en momenteel word ik intern opgeleid. Het is heel tof om kennis, ervaring en tips en tricks over te dragen aan enthousiaste cursisten. Tot snel!"

Maarten

Linda Schoorl

Instructor | OutdoorOpleiding.com

"Een goed ingepakte rugzak, kennis van zaken en een fit lichaam is alles wat ik nodig heb om de prachtigste en ruigste gebieden op de wereld te ontdekken. Lopend, met sneeuwschoenen, op toerski’s of op de fiets. De natuur in. Dat is leven voor mij. Dat wil ik jou ook graag laten ervaren.

Ik studeerde een BSc Milieutechnologie en een MSc Ontwikkelingsstudies aan de TU Wageningen. En ben jarenlang scoutingleiding geweest. Daarnaast heb ik veel kennis van outdoor en voeding. Ik heb een aantal jaar in de lichtgewicht klasse intensief geroeid. Hierbij is de juiste voeding onontbeerlijk. Oh en wil jij als vrouw alleen op reis, maar vind je dit best spannend en heb je er vragen over? Ook daar help ik je graag bij. Om mijn survival, bushcraft en trekking skills te perfectioneren heb ik vorig jaar de Outdooropleiding bij JayJansen gevolgd. Zie ik je buiten?"

Linda

Nikola Radovanovic

Trainee Wilderness Guide & Instructor | OutdoorOpleiding.com

"Ik ben Nikola Radovanovic, 22 jaar oud en student aan de MBO opleiding Outdoorsports & guiding.

Buitensport en wilderness zijn mijn twee grote passies in het leven. In dit vak blijf je jezelf ontwikkelen, ben je nooit uitgeleerd en wordt je continue geprikkeld met nieuwe ‘challenges’. Het geeft een kick!
Het overmeesteren van die klimwand, het hiken over mooie trails, kajakken over een snelle rivier, het maken van een vuur of het vangen van die verse vis. Alle momenten geven me een euforisch gevoel met onvergetelijke momenten.

Ik deel graag mijn kennis en ervaring met je. Daarbij hoort een gezonde portie humor en enthousiasme."

‘The outdoors are calling’,

Nikola

Wil je meer info?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op